dimecres, 18 de setembre del 2013

Què és un Webquest?


El Webquest van ser creada per Bernie Dodge junt amb Tom March el 1995. És una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet.



És una forma molt innovadora d'aprenentatge que s'estan implantant en les aules actualment.



L´objectiu és educar al seus alumnes amb un mètode que els fa involucrar-se dinàmicament i fa que participin més a l'hora de fer una recerca de les qüestions plantejades, fent servir la seva creativitat i les noves tecnologies, com és el cas de l'internet.


Això fa que vagin més enllà de respondre una qüestió concreta, si no que reflexionin, facin una recerca amb els millors recursos que disposen i que puguin avaluar el seu entorn per finalitzar amb una conclusió de la feina feta.

Segon el seu creador Dodge, defineix WEBQUEST com: "Una activitat d'investigació en la que l'informació amb la que interactuen els alumnes provee total o parcialment de recursos d'INTERNET (Dodge, 1995) "A continuació trobareu un exemple, de la pàgina www.edu3.cat, sobre com es treballa una Webquest amb els alumnes de cicle superior de primària de l'escola Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat. En aquesta pagina podreu tenir més informació i veure com és fa.




Edu3.cat




Us animo a què la visiteu, ja que trobareu molts webquest interessants.



webs visitades:
http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es
http://ca.wikipedia.org/wiki/Webquest
http://www.edu3.cat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada